Mostbet instalar para iOS necə edim?
Mostbet instalar para iOS necə edim?
Salam dostlar mən iPhone istifadəçisiyəm İspaniyada yaşayıram mostbet instalar para iOS hardan mümkündü deyin zəhmət olmasa. App Store-da axtardım tapmadım hardan yükləyə bilərəm təhlükəsizdimi. Bir də ispan dili varmı proqramda yoxsa ingilis dilindədi. Quraşdırmaq çətindi deyən varmı kimdə iPhone var mostbet istifadə edir kömək etsin zəhmət olmasa.
Re: Mostbet instalar para iOS necə edim?
iOS üçün mostbet proqramı var amma App Store-da tapmaq mümkün deyil çünki Apple-ın qaydaları sərtdir. Proqramı birbaşa rəsmi saytdan yükləmək lazımdır mən özüm də iPhone-da istifadə edirəm çox rahatdır. Ən asan yol mən sənə məsləhət görürəm mostbet instalar para ios səhifəsinə keçib oradan təlimatları izləməkdir burda həm link var həm də addım-addım quraşdırma qaydası yazılıb. Sayta girib aşağıda "iOS üçün proqram" düyməsinə basırsan sonra quraşdırma profili yüklənir. Parametrlərdən profili təsdiqləmək lazım olur bir dəfə sonra proqram işləyir. İspan dili də var parametrlərdən seçə bilərsən mənim dostum İspaniyadadır o da istifadə edir. Mən iki ildi iPhone-da oynayıram heç problem olmayıb.