Mostbet app download necə edilir, təlimat lazımdı
Mostbet app download necə edilir, təlimat lazımdı
Salam dostlar. Mən Mostbet-də oynamağa yeni başlamışam, indiyə kimi yalnız kompüterdən girirdim. İndi işdən sonra evə gedəndə vaxt keçirmək üçün telefona proqram yükləmək istəyirəm. İngilis dilimi çox yaxşı deyil, Mostbet app download səhifəsini tapdım amma nə basacağımı başa düşmədim. Bəs bu proqramı yükləməkdə çətinlik çəkən olub? Bəlkə də mən səhv yerdən yükləyirəm, qorxuram virus gələ. Bir də bu proqramı yükləyəndə şəxsi məlumatlarım təhlükədə olmaz ki? Kimsə addım-addım izah edə bilər, çox sevinərəm. Mən texnologiya işlərindən elə də baş çıxarmıram etiraf edim.
Re: Mostbet app download necə edilir, təlimat lazımdı
Sənin yerində olsam mən də narahat olardım, çünki hər yerdən yükləmək təhlükəli ola bilər. Əvvəla, rahat ol, proses çox sadədi. Birinci sən Mostbet-in rəsmi saytına gir, orada sağ üst küncdə və ya aşağıda "Mobil proqramlar" bölməsi var. Ona bas, səni seçimlər olan səhifəyə aparacaq. Android üçün "Android APK yüklə" düyməsi olacaq, birbaşa ona bas, yüklənmə başlayacaq. Yüklənəndən sonra faylı aç, telefon səndən "naməlum mənbələr" icazəsi istəyəcək, onu ver, bir dəqiqəyə proqram hazırdı. Mən də ilk dəfə yükləyəndə eyni qorxuları keçirmişdim, amma hər şey qaydasında oldu, şəxsi məlumatlarımla bağlı problem yaşamadım. Mostbet app download üçün bu təlimatı izlə, əmin ol ki, 5 dəqiqəyə mərc etməyə başlayacaqsan.